Wie is Mies?

 

Ik ben een coach/begeleider die werkt vanuit haar hart, want ik vind het erg belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak bij mij voelt. Daarmee bereiken wij de beste resultaten. Mijn motto is: "Je kan niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen."

Na mijn opleiding klinische psychologie heb ik de de opleiding Autisme coach en ADHD coach gedaan en ik ben nu nog bezig met Budget coach. 

Ook ben ik ervaringsdeskundige met autisme, ADHD, schuldhulpverlening, burn-out en depressie. Daardoor kan ik nog beter begrip opbrengen en ondersteuning bieden doordat ik naast mijn opleiding ook flinke dosis ervaring van het leven mee breng.

 

Waarvoor kan je dan allemaal bij mij terecht?

 

Dat kan als je even vast loopt. Bijvoorbeeld op je werk of in het dagelijkse leven. Als je financiën niet zo lekker lopen. Als je structuur in je leven nodig hebt en even niet weet waar je moet beginnen door bijvoorbeeld ADHD of autisme, maar het kan ook zijn dat je in een burn-out of depressie zit en niet weet hoe je er nu uit moet komen. Of al herstellende bent maar nieuwe dag-nacht structuur nodig hebt. Of juist een sparringpartner als je even vastloopt.

 

Het kan ook zijn dat niet jij maar je partner of kind een of meerdere van deze bovengenoemde heeft. Ook dan kan het nuttig zijn om met een coach in gesprek te gaan om jullie op weg te helpen.

 

Nu kan het zijn dat je denkt: ''ik heb het al moeilijk met mijn financiën. Hoe kan ik nu iemand gaan betalen om mijn financiën op orde te brengen?'' Maar bedenk heel goed dat je een budgetcoach inzet om ervoor te zorgen dat je er financieel gezonder voor komt te staan. Het is dus een duurzame investering en vaak is het ook mogelijk om met je werkgever hierover in gesprek te gaan. Zij willen ook vaak wel een (deel) vergoeden, want werknemers met financiële problemen zijn minder productief. Omdat zij zich structureel zorgen maken om hun financiële situatie. Ook kunnen we met de gemeente in gesprek of er mogelijkheden zijn vanuit de WMO.

 

Voor mensen met een PGB is het ook mogelijk om hiervoor vanuit mij begeleiding te krijgen. Hier kunnen wij eerst een persoonlijk gesprek voor inplannen.

Het eerste consult/intake gesprek is altijd GRATIS.

 

                           Bellen of appen mag natuurlijk ook 

 

                                                      06-28196173