ADHD/ADD/Autisme coach

 

ADHD/ADD/Autisme coach 

 

Heb jij ADHD, ADD of autisme dan kan het zijn dag het soms is even chaos in je hoofd is. Daar kan ik jou bij helpen door middel van:

- Zelfinzicht verkrijgen

- Rust in je hoofd creëren

- Hulp met dag-nacht structuur/invulling

- Hulp met administratie en/of financiën

- Correspondentie met instanties zoals bijvoorbeeld: het UWV, de sociale dienst, maar bijvoorbeeld ook met de huisarts, tandarts of fysiotherapeut.

 

Heb jij een van bovengenoemde diagnoses? Weet dan dat ik weet dat jij een aandachtstekortstoornis hebt en niet dat je onwillig bent of geen zin hebt. Een aandachtstekortstoornis betekend dat je er grote moeite mee hebt om je concentratie/aandacht en gedrag constant vast te houden. Orde op zaken houden is dan ook geen vanzelfsprekendheid voor jou en door snelle overprikkeling is je hoofd snel vol en kan er dan ook geen informatie meer bij of verwerkt worden.

 

Misschien is je huis op dit moment een chaos (wat ik heel goed begrijp). Schaam je vooral niet want ook daar kan ik jou mee helpen. We ruimen niet alleen op, we maken ook samen een plan de campagne. Hoe je dit zo kunt houden en zo het overzicht kan vasthouden, want een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd. Daarnaast is het belangrijk om mee te doen in de maatschappij dus we kijken ook samen naar wat er mogelijk is bijvoorbeeld op het gebied van sport. We zoeken net zo lang tot we iets hebben gevonden wat je leuk vindt. Naast lekker meedoen is het ook belangrijk om gezond te eten (natuurlijk mag snacken ook, daar houden we allemaal van). Dus ik kan je daarin wegwijs maken door samen verantwoord en budget "friendly" boodschappen te doen en eventueel samen het eten voorbereiden of jou leren koken. Ook gaan we kijken naar werk of dagbesteding dat is ook weer een stukje meedoen in de maatschappij. Misschien heb je al een baan of ga je al naar dagbesteding maar loopt het niet helemaal lekker dan kunnen we daar ook samen naar gaan kijken en zoeken naar een passende oplossing zodat jij weer lekker naar je werk of dagbesteding kunt gaan.

 

We kijken ook naar jou omgeving want het is ook zeer belangrijk dat jou naasten jou steunen en begrip hebben of leren krijgen voor jou. En lekker met z'n allen kunt gaan genieten!

 

Ook mogelijk met PGB.

Wacht niet langer en neem contact op via onderstaand formulier. Bellen of appen mag uiteraard ook.

                          Bellen of appen mag natuurlijk ook 

 

                                                      06-28196173